Agenda

22.02.19

Intervenció Psicosocial davant de vulneracions de Drets Humans

22.02.19 - 22.03.19

UB Campus Mundet

Engeguem la primera edició del curs d’extensió universitària Intervenció Psicosocial Davant Vulneracions de Drets Humans. Aquest curs neix de la necessitat de capacitar en els coneixements i tècniques bàsiques per a la intervenció psicosocial en l’àmbit dels Drets Humans, així com debatre i fomentar espais de trobada entre persones professionals i estudiants de Psicologia, Educació Social, Treball Social i Pedagogia. Així mateix, el curs comptarà amb un equip docent amb experiència en l’abordatge psicosocial de les vulneracions de Drets Humans i que promourà l’aprenentatge de tècniques d’intervenció en aquests contextos.

ORGANITZA: Irídia – Centre per a la Defensa dels Drets Humans i la Universitat de Barcelona.

CONTACTE: psicosocial@iridia.cat

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: cal omplir aquest formulari i enviar-lo, junt amb una fotocòpia del document d’identitat, al correu electrònic psicosocial@iridia.cat

CONTINGUTS

Preu: 90 euros

Lloc: Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Campus Mundet. Passeig de la Vall d’Hebron, 171, Barcelona.

Direcció: Josep Maria Garcia-Borés Espi, Professor a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Coordinació: Lara Longares Hernández, psicòloga social i col·laboradora a l’equip psicosocial d’Irídia, Centre per a la Defensa de Drets Humans.