Col·labora - Irídia -Irídia Col·labora - Irídia

Fem Irídia juntes

El teu suport ens permet seguir protegint i promovent activament la justícia. Forma part d’una comunitat de persones compromeses amb els drets humans de totes i tots. La teva aportació canvia el món!

Si voleu ser sòcies com a persona jurídica, o si teniu qualsevol dubte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: [email protected]

Associa't

-+Fes-te soci/a
Formulari alta sòcies (* Camps obligatoris)
payments.birth_date.error_msg
T’informem que l’Associació Irídia, responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu [email protected] i telèfon 693 563 529, tractem les dades de les persones associades amb la finalitat de gestionar la relació. T’enviarem informació de l’entitat per mantenir-te informat/da i puguis participar. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, ratificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció de dades aquí.
payments.privacy.error
Subscripció confirmada

Donacions

Donació

Associa’t o fes una donació amb bizum!

 • Si vols fer una donació a través de bizum, només cal que l’enviïs al número «02651» amb l’assumpte «donació», dins l’opció “donar suport a una causa solidària”. Alguns bancs i caixes d’estalvis també ofereixen cercar directament Irídia dins l’opció d’aportar a una causa solidària o ONG.
 • A més, a partir de 25 € pots entrar a formar part de la base social d’Irídia! Si vols fer-te sòcia, envia’ns un correu electrònic a [email protected] amb l’assumpte «Fer-me soci/a per bizum», avisant que has fet el pagament a través d’aquest mitjà, i et donarem d’alta.

Què significa ser sòci/a d'Irídia?

 • Contribuir al desenvolupament d’un servei social gratuït que és per tots i totes.
 • La possibilitat de formar part i participar en l’Assemblea General, la qual es convoca dues vegades a l’any.
 • Rebre informació sobre les nostres activitats.

Tria la quota que millor s’adapti a tu:

Reduïda
 • Semestral 25€
 • Anual 50€
Bàsica
 • Semestral 40€
 • Anual 80€
Solidària
 • Semestral 80€
 • Anual 160€
Mensual
 • 6€ al mes (72€ l'any)
 • 12€ al mes (144€ l'any)

Només cal que marquis l’opció que prefereixes al formulari. Si en algun moment vols canviar de quota, podràs fer-ho quan vulguis a través de la teva àrea de sòcies, trucant-nos al 693 563 529 o enviant un correu electrònic a [email protected]


Cercle de donants

Des d’Irídia sempre hem defensat el poder de la ciutadania, igual que la independència econòmica i política com a entitat. És per això que per a poder garantir el bon funcionament del Servei gratuït d’Atenció i Denúncia davant situacions de Violència Institucional hem creat un cercle de donants que és cabdal per fer-lo possible.

Hem atès més de 570 casos entre gener de 2016 i l’actualitat, tant en situacions esdevingudes en manifestacions o a l’espai públic com a comissaries, al Centre d’Internament d’Estrangers o a presons.

Us proposem realitzar una aportació a partir de 500 euros per passar a formar part del cercle de donants i, si esteu satisfets/es i les circumstàncies ho permeten, l’any vinent potser us animeu a repetir!

Trobareu tota la informació aquí. Si estàs interessat/da en col·laborar o tens algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected]