IrídiaFest - Irídia IrídiaFest - Irídia

L’IRÍDIA FEST és un festival de cultura i drets humans que neix de la reflexió que és fonamental demostrar que hi ha alternatives col·lectives empoderadores per fer front a la radicalització de l’odi, a través de la generació d’espais de vinculació, comunitat i celebració.

El festival aposta pel desenvolupament i el foment de la cultura, entesa com a part essencial de la defensa dels drets humans a nivell històric i per reivindicar el paper de l’art com a vertebrador d’idees transformadores.

Pel desenvolupament i la producció de l’Irídia Fest ens hem aliat amb el festival Say It Loud, que sota el lema de Ciutat – Cultura – Comunitat, aposta per l’economia social i porta 13 anys reivindicant el paper de l’art en aquest sentit. El Say It Loud és un projecte de la cooperativa Quesoni, que treballa en l’àmbit de la cultura des de la gestió d’esdeveniments, la programació, els serveis artístics i tècnics de so, il·luminació i audiovisuals.

Denunciem l’inacceptable. Imaginem el desitjable.
Segona edició de l’IrídiaFest. Entrades ja a la venda al web de la sala Paral·lel 62.

Dos dies amb propostes musicals i escèniques, locals i internacionals, on conflueixen la cultura i els drets humans. Amb aquest festival reivindiquem el paper de la cultura per a crear imaginaris compartits capaços de transformar la realitat que ens envolta, i alhora ajudem a finançar el servei d’atenció i denúncia (SAIDAVI) grantint la seva gratuïtat.

Conjuntament amb Say it Loud (projecte de la cooperativa Quesoni) us hem preprat una programació de luxe. Per ara només us podem avançar alguns noms:

Divendres 16 de febrer

  • “No soy tu gitana” de Síliva Agüero: Més d’una hora d’humor, ball i malediccions. Antigitanisme sense pretensions de desconstruir a ningú.
  • Rafel Perona i Carmen Amador (flamenco)

Dissabte 17 de febrer

  • Dowdelin: Afrofuturisme crioll amb arrels a Guadalupe, Martinica i Armènia.
  • Lapili: Afrobeat, dancehall i actitut d’una artista que ha passat per Londres, Ghana i Madrid.
  • Tarquim: Amb una potent secció de vents especialment armada per l’ocassió i adelantant bona part del repertori que compondrà el seu segon LP. Salsa i música afrocubana de la mà d’una de les formacions més solides i elegants dels ultims temps.
  • LA BULLA PERREO, amb JAHZZMVN & ACEITUNAS NEGRA. Una festa per suar fins a terra amb reggaeton, dancehall, demBow, hip-hop, Afro Beats… Amb una mirada underground i anticomercial per al goig de totes aquelles que comenceu a aburrir-vos de escoltar els mateixos temes a totes les festes.


Un projecte amb el suport de Say it Loud i la complicitat de la sala Paral·lel 62.

Entrades no disponibles.