SAIDAVI

El Servei d’Atenció i Denúncia davant situacions de Violència Institucional (SAIDAVI) ofereix assistència jurídica i psicosocial a les persones que pateixen situacions de maltractament en el marc del sistema penal català, amb l’objectiu de prevenir i denunciar la violència institucional. El SAIDAVI també duu a terme actuacions d’ofici per investigar possibles vulneracions de drets i exerceix l’acusació popular en els casos en què l’entitat ho considera pertinent.

L’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10h a 18h i divendres de 10h a 14h.

Si has patit una situació de violència institucional, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest telèfon 693 28 73 23 o del nostre correu electrònic saidavi@iridia.cat.


Equip jurídic

L’equip jurídic està integrat per advocades penalistes especialitzades en la defensa dels drets humans. Les nostres funcions són l’assessorament, l’acompanyament legal i la representació en els processos judicials que decideixi l’entitat.


Equip psicosocial

L’equip psicosocial està integrat per professionals amb experiència en l’atenció a persones i a col·lectius en contextos de violència política i de vulneració dels drets fonamentals. L’acompanyament s’orienta al reforç i a la resiliència en cas de danys i traumes. Atenem les persones afectades de manera directa, i també els seus familiars i altres persones de l’entorn des d’una mirada integral.


Informes SAIDAVI


Llegir més
Publicacions

Informe sobre violència institucional 2020

#SAIDAVI
Foto: Víctor Serri
Llegir més
Publicacions

Informe sobre violència institucional 2019

#SAIDAVI
Llegir més
Publicacions

Informe sobre violència institucional 2018

#SAIDAVI

Finançament

El SAIDAVI es finança principalment a partir de donacions de persones que volen contribuir en fer possible el servei, essent aproximadament un 60% del total. També es finança a partir de subvencions públiques i privades, i a partir de serveis contractats com ara l’elaboració d’informes.

Si vols contribuir a fer possible el servei pots entrar a formar part del Cercle de Donants, pots trobar més informació a Col·labora.

Per més informació sobre les subvencions, contractacions i convenis consulta l’apartat de Finançament.


Contacte

Si has patit una situació de violència institucional, posa’t en contacte amb nosaltres
693 287 323
saidavi@iridia.cat


SIRECOVI

Aquest projecte funciona de manera coordinada amb el Sistema de Registre i Comunicació de Situacions de Violència Institucional de l’OSPDH – UB.

93 402 44 17
93 403 96 72
alertasirecovi@ub.edu