CAMPANYA | Fem Irídia Juntes CAMPANYA | Fem Irídia Juntes

CAMPANYA | Fem Irídia Juntes

Objectius

Després de 3 anys des de que vam nèixer com a entitat, hem decidit dur a terme una campanya que pretén ampliar la nostra base social per multiplicar la força d’Irídia com a eina col·lectiva de defensa dels drets humans, així com garantir la nostra independència.

Volem presentar el projecte a diferents barris de Barcelona, per integrar-ho a la vida associativa com a eina davant de qualsevol situació de violència institucional en el marc del dret penal.

Volem consolidar l’associació des d’un punt de vista organitzatiu i econòmic, per tenir més força a l’hora d’exigir canvis en les pràctiques de les administracions i en les polítiques públiques, i més sostenibilitat per seguir treballant des del rigor i la contundència, així com ampliar el nostre radi d’acció.

 

Fes-te soci-a d’Irídia!

Volem que formeu part d’Irídia i que us feu sòcies per poder pensar col·lectivament cap a on hem d’enfocar la nostra acció i fer un anàlisi de la realitat en matèria de drets civils i polítics més complex i complet.

Creiem que garantir una base social potent és la millor manera de combinar sostenibilitat amb indepèndencia de les administracions, partits polítics, empreses o qualsevol altre esfera de poder.

 

Davant la falta de mecanismes públics, creiem que és necessari que existeixi un servei gratuït d’atenció i denúncia davant situacions de violència institucional que assisteixi i assessori a nivel psicosocial a les persones, que pugui recopilar proves perquè no es perdin i que ajudi a realitzar les corresponents denúncies o queixes.

Així mateix, considerem imprescindible el suport col·lectiu per poder dur a terme litigis representatius que puguin aconseguir canvis per a totes, en els quals exercim, durant tot el procés, la representació lletrada juntament amb l’acompanyament psicosocial de les persones afectades.

Per tot això, us animem a formar part d’Irídia. T’hi sumes? #FemIrídiaJuntes