Primera edició del curs d’extensió universitària Intervenció Psicosocial davant vulneracions de Drets Humans Primera edició del curs d’extensió universitària Intervenció Psicosocial davant vulneracions de Drets Humans

Primera edició del curs d’extensió universitària Intervenció Psicosocial davant vulneracions de Drets Humans

Al febrer del 2019 engeguem la primera edició del curs d’extensió universitària Intervenció Psicosocial Davant Vulneracions de Drets Humans. Aquest curs, organitzat conjuntament per l’associació Irídia, Centre per la Defensa de Drets Humans i la Universitat de Barcelona, neix de la necessitat de capacitar en els coneixements i tècniques bàsiques per a la intervenció psicosocial en l’àmbit dels Drets Humans, així com debatre i fomentar espais de trobada entre persones professionals i estudiants de Psicologia, Educació Social, Treball Social i Pedagogia. Així mateix, el curs comptarà amb un equip docent amb experiència en l’abordatge psicosocial de les vulneracions de Drets Humans i que promourà l’aprenentatge de tècniques d’intervenció en aquests contextos.

ORGANITZA: Irídia – Centre per a la Defensa dels Drets Humans i la Universitat de Barcelona.

CONTACTE: [email protected]

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: cal omplir aquest formulari i enviar-lo, junt amb una fotocòpia del document d’identitat, al correu electrònic [email protected]

Preu: 90 euros

Lloc: Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Campus Mundet. Passeig de la Vall d’Hebron, 171, Barcelona.

Direcció: Josep Maria Garcia-Borés Espi, Professor a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Coordinació: Lara Longares Hernández, psicòloga social i col·laboradora a l’equip psicosocial d’Irídia, Centre per a la Defensa de Drets Humans.

 

CONTINGUTS