Oferta prestació de servei: Cures psicosocials i promoció de la sostenibilitat de l’equip Oferta prestació de servei: Cures psicosocials i promoció de la sostenibilitat de l’equip

Oferta prestació de servei: Cures psicosocials i promoció de la sostenibilitat de l’equip

Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans som una entitat que treballa a Catalunya per la defensa dels drets humans i, en concret, per la defensa dels drets civils i polítics. Apostem per combinar la intervenció directa davant situacions de vulneració de drets amb el desenvolupament de processos d’incidència política i social que tenen com a objectiu promoure canvis en les polítiques públiques. Tot això es duu a terme a través d’una estructura estable, sostenible i independent.

Les línies de l’entitat entorn la violència institucional són el Servei d’Atenció i Denúncia, rendició de comptes dels cossos de seguretat, polítiques migratòries i frontera, defensa de l’espai de la societat civil, privació de llibertat i  dret a la memòria.

Les cures són un element essencial en la Defensa de Drets Humans, tant des d’un punt de vista de sostenibilitat com per la coherència interna.

Les exigències del treball de l’entitat entorn les vulneracions de Drets Humans i el contacte diari amb persones que les pateixen generen impactes a nivell individual, organitzacional, familiar i comunitari que no podem passar per alt. Identificar-ho ens permet abordar-ho, ens permet prevenir els signes de desgast professional (burnout), prevenir possibles xocs en les relacions, prevenir sentiments de frustració i d’impotència propis d’aquets context, entre d’altres aspectes.

Des d’Irídia entenem que defensar els drets humans des d’una perspectiva de cures és defensar formes de relacions basades en el respecte, contribuir amb una cultura del benestar individual i col·lectiu, posar en valor les relacions humanes, i reconèixer les fortaleses pròpies per tal que siguin aliment i no fatiga.

+ Veure l’oferta completa

Descripció del lloc de treball (més detall)

 • Treball de cures a l’entitat
 • Promoció de la sostenibilitat de l’entitat
 • Actuacions davant l’activació del protocol de prevenció de conflictes i del Protocol intern en casos d’assetjament

Requisits imprescindibles

 • Llicenciatura en psicologia.
 • Experiència demostrable mínima de 3 anys en el treball de cura d’equips i sostenibilitat.
 • Experiència en prevenció i resolució de conflictes.
 • Experiència en la dinamització de grups.
 • Experiència en l’elaboració de protocols i/o en actuacions en protocols.

Es valorarà positivament 

 • Experiència o formació en perspectiva de gènere i interseccionalitat.
 • Experiència o formació en drets humans, especialment violència institucional.
 • Ganes i motivació per treballar en equip en el món associatiu.
 • Experiència en organitzacions del tercer sector, voluntariat i/o implicació en moviments socials.
 • Altres titulacions universitàries i/o cursos i activitats formatives en l’àmbit.

D’acord amb el nostre compromís amb la diversitat i la justícia social, valorarem especialment la presentació de candidatures per part de perfils que estan infrarrepresentats actualment al tercer sector en general, i a la nostra organització en concret.

Sobre la plaça

Data d’inici: 15 de juny de 2023

Tipus de contracte: Contractació de prestació de servei

Hores: Bossa de 500 hores anuals aproximadament, flexibles (aprox 10 hores a la setmana).

Retribució: 30 € / hora

Horari: Flexibilitat horària amb disponibilitat per imprevistos

Per presentar-s’hi:

Persones interessades enviar el CV i una carta de motivació en un correu d’assumptePrestació servei treball de cures” a l’adreça electrònica [email protected]. Data límit 6 de juny de 2023. Les sol·licituds que no incloguin la carta de motivació no seran tingudes en compte.

Data límit 6 de juny de 2023 (23:59h)

 

T’informem que l’Associació Irídia, responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu [email protected] i telèfon 693 563 529, tractem les dades de les persones candidates amb la finalitat de gestionar la selecció de la plaça i informar d’altres possibles ofertes que puguem treure en un futur. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, ratificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció de dades aquí.